divendres, 30 de març del 2007

La gent d'ICV a Horta-Guinardó

Aquí ens teniu, els candidats de ICV del districte d’Horta-Guinardó.
Començant per la esquerra, com no, el nostre estimat Pere Nieto, Conseller tècnic d’Horta Guinardó, tot i que viu a Sant Martí i per tant té el cor dividit.
Al seu costat en Jordi Fornés, president d’ICV al districte i veí de la Font d’en Fargues, . En Jordi té la capacitat de sorprendre i aportar aire fresc, tot un luxe.
Tot seguit hi tenim l'Elsa Blasco, la nostra Regidora. L’Elsa encapçala el projecte d’ICV al nostre districte, sempre propera, compromesa i plena de conviccions, aquest mandat ha demostrat liderar un projecte ambiciós i alhora viable.
I al seu costat jo mateixa, encantada de treballar amb gent com aquesta. La companyia és immillorable tot i que, molts companys i companyes del districte no surten a la foto i en canvi podrien ser-hi perfectament.
Al meu costat, l’Eugeni Forradellas, que deixa els primers llocs de la llista però ens fa l’honor d’acompanyar-nos al número 39.
I finalment en Juan Manuel Velasco històric lluitador i compromès incansable, ara pel benestar de la gent gran.
Tots sis, amb la resta de companyes i companys que componen la llista d’ICV-EUiA a Barcelona, i els qui, sense estar a la llista, treballen tant com nosaltres per aquest projecte que encapçala l’Imma Mayol, tenim la ferma voluntat de continuar treballant pel benestar de la gent i la millora del seu dia a dia.
Volem continuar fent la Barcelona en minúscules. Transformar i gestionar la vida quotidiana, des de la proximitat i amb la complicitat de la ciutadania i el teixit associatiu, prioritzant aquelles polítiques que milloren la qualitat de vida de la gent, les que busquen solucions a les preocupacions i necessitats de totes les persones i les que ho fan amb la plena participació i complicitat dels interessats.

1 comentari:

boja per la Katherine ha dit...

Quina alegria veure que tenim 6 persones relacionades amb Horta-Guinardó presents a la llista d'IC-V! esperem tenir més representació i, per suposat, tornar a tenir a la nostra Super-regidora.