dimarts, 20 de març del 2007

Tenim programa!

Ahir, dilluns 19 de març, fèiem la presentació del programa electoral d’ICV-EUiA per al districte d’Horta-Guinardó.

Aquest document programàtic resta encara obert a les propostes que des del moviment associatiu o persones a títol individual ens puguin fer arribar.
Totes les aportacions hi són benvingudes. Ens podeu enviar propostes o comentaris a horta-guinardo@iniciativa.cat
Gràcies a tots els qui ahir ens vàreu acompanyar.

2 comentaris:

boja per la Katherine ha dit...

Hola Anna,
sóc la Laura, em va saber greu no poder assistir dimarts a la presentació oficial del programa elctoral, pel que he vist va anar força bé. Esperem que hi hagi sort i tot l'esforç que hem fet entre tots i, sobretot, l'Elsa i tu doni els seus fruits.
Veig a la gent d'IC-V molt il.lusionada, l'altre dia vaig coincidir amb l'Imma Mallol en un acte per a nous afiliats i em va comentar que esperaven treure una altra regidoria de Districte.

Anna Mir ha dit...

Gràcies Laura,
Ben segur que els resultats d’ICV-EUiA seran molt bons. L’Ernest ja es pot anar preparant que aquest mandat no s’escapa, tindrem regidor jove!
En qualsevol cas, cal continuar treballant amb il·lusió però amb el cap fred. No deixem que les excel·lents perspectives electorals i l’entusiasme es tornin decepció per uns bons resultats però potser no tant excel·lents com desitgem...
Continuem posant-hi ganes i il·lusió però tocant de peus a terra i tenint clares les possibilitats. Així, segur que ho celebrarem com cal!!!!!