dijous, 22 de març del 2007

festa grossa pel Casal

Aquest dissabte 24 de març a les 17:00 FESTA GROSSA per celebrar l’adquisició pública del CASAL de la FONT d’en FARGUES!
La signatura d’un acord amb el Bisbat representa un futur ple de possibilitats per al Casal, que necessita una rehabilitació urgent, encara que al mateix temps suposa l’inici d’un període difícil perquè la rehabilitació no permetrà fer-hi una activitat normalitzada.
A part de les dificultats que això comporta per les entitats del barri vinculades al Casal, preocupen també les implicacions que aquesta pausa d’uns dos anys, mentre durin els treballs, pugui tenir per a la futura vida del Casal.
Certament s’inicia una nova etapa plena de canvis però, caldrà que aquest futur prometedor sigui molt conscient dels seus orígens. El Casal ha estat un referent capaç de donar vida a tot un barri, acollint activitats de tot tipus i obertes a tothom. És un d’aquells espais modèlics de relació, que ha sabut donar cabuda a les entitats, a la gent del barri o d’altres indrets, als i les joves i no tant joves...
El Casal ha sabut ser de tothom i, cal que continuï sent així. La gestió municipal del equipament renovat ha de mantenir aquest esperit genuí que tant valorem.
Enhorabona a tothom qui n’hem gaudit i volem tornar-ne a gaudir en millors condicions però amb igual esperit.
Dissabte es presentarà el projecte de remodelació del Casal. Ja cal que vingueu totes i tots a celebrar-ho!!!!!!!

3 comentaris:

Ivani ha dit...

Hola, sóc l'Ivan Iniesta.
Veí de tota la vida del barri de la Font d'en Fargues i usuari més que habitual del Casal. Vaig començar a l'esplai Picabufa quan tenia 5 anys i anys després vaig ser monitor d'aquest mateix esplai, portant nens que tenien aquesta mateixa edat, 5 anys. Vem creixer plegats i fins que vaig deixar el monitorat duiem a terme la nostra tasca en aquest Casal, que mica en mica s'anava deteriorant al nostre voltant. Encara mantinc molts amics d'aquella època, monitors, nens que ara ja no ho són i fins i tot pares d'aquells nens. Sé que es una història personal i potser no interessa massa però em fa molta il·lusió la recuperació del Casal abans no sigui massa tard. Ens veurem dissabte.Una abraçada.

Anna Mir ha dit...

Hola Ivan,
T'agraeixo el comentari perquè expressa bé el que ha representat i representa el Casal.
La història sempre és personal, la vivim i la fem les persones. I en el cas del Casal, ara ens tocarà treballar tots plegats, per mantenir la seva essència i traslladar-la al nou equipament.
La il·lusió és compartida. Fins dissabte!

Ivani ha dit...

Felicitats per la festa!!! Encara trec confetti de la roba dels nens...

Fins aviat!