dimecres, 16 de maig del 2007

Salvem Can Fargas

Vull expressar la meva simpatia i tot el meu suport a la gent de la plataforma Salvem Can Fargas.
Les acusacions de la família Vilaragut, per la presumpta inducció a les presumptes injúries i vexacions que alguns joves del barri presumptament haurien propinat a la família, ja es veu que no són massa sòlides.
Per als qui acostumem a gaudir de la festa medieval de Can Fargas i en vàrem gaudir l’any passat, participant del bon ambient i la sintonia habitual del barri, quan presumptament succeïen els fets exposats en el judici d’ahir, les acusacions són indignants i ens farien riure si no fossin un trasbals per les persones imputades.
Si a més es coneixen els veïns i veïnes del barri i els i les presumptes joves vexadors doncs, tenim clar com l’aigua que aquest judici no pot anar enlloc.
És cert que la família Vilaregut té els calers i recursos necessaris per continuar burxant i donant mal de caps a la gent de la plataforma Salvem Can Fargas, que heu gosat atemptar contra els seus interessos privats pel bé col·lectiu de tots i totes nosaltres.
Però vosaltres, la gent de la Font d’en Fargues, teniu el suport i la complicitat de tot el barri, la gent i les entitats del districte, el propi Districte amb majúscula... teniu el suport de tota aquella gent que volem gaudir de la Masia, dels seus jardins fabulosos, i de l’escola de música municipal que ens cal al districte.
Cada dia la tenim més a prop. Gràcies a tots i totes les que l’esteu fent possible.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies, Anna, el suport de molta gent -i de 25 persones físicament presents al jutjat i a la sala de vistes durant el judici, en hora tan intempestiva- va ser molt d'agrair.
Finalment, aquestes coses no tenen sentit si no se'n demostra l'interès col.lectiu en els moments més difícils , més arriscats.
Penso que cap dels pressupòsits de la propietat tèrbola de la masia no s'està acomplint, i que estan perdent territori cada dia que passa: Territori moral, per descomptat, legal, també (a veure què en diu la jutgessa el dia 23...), i territori físic i funcional quan la masia sigui expropiada.
Dues coses ens han d'empènyer encara: que l'expropiació sigui un procés curt (ai !!)i que el preu que en pagui la ciutat no sigui el que s'està difonent als mitjans (ai, ui !!).