dimecres, 25 d’abril del 2007

1 = 1

El 27 maig, cal exercir el nostre dret a vot i alhora reclamar drets polítics per a tothom.
En aquest sentit, us convido a donar el vostre suport a la campanya 1=1 de SOS Racisme, adherint-vos, a títol individual o com a entitat, al manifest de la campanya.
Cal que tothom, ciutadans i ciutadanes, puguem anar a votar!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com menys gent vota, més val el meu vot, oi?
En termes de productivitat, potser és millor una baixa participació...

Anna Mir ha dit...

No hi estic d'acord. Els resultats electorals haurien de reflectir la voluntat majoritària de la ciutadania i per això cal una participació important, d’aquesta en depèn la bona salut del nostre sistema democràtic.

Si l’abstenció és elevada tots i perdem perquè, la legitimitat del govern escollit també depèn, en certa manera, del nombre de vots obtinguts. No és el mateix tenir un suport majoritari amb una participació important que tenir-lo quan la participació ha estat minsa.

A part, és gravíssim que una part de la ciutadania no tingui reconeguts els seus drets polítics i no pugui expressar la seva voluntat a les urnes.

Cal que tots els qui podem votar exercim el nostre dret i al mateix temps reivindiquem amb contundència els drets polítics de tothom qui viu als nostres municipis, treballadors o no, nacionals o no, amb permís de residència o no. Tots hem de ser ciutadanes i ciutadans de ple dret.

Paul Harthanoy ha dit...

Una baixa participació mai és millor. La dreta sempre va a votar, en fi...

...Aprofitant que l'Anna ha penjat al seu bloc la campanya de SOS Racisme informo que aquest dissabte 5 de maig tindrà lloc la cercavila-batucada "La veu dels sense vot" a les 18:30 hores i que anirà de Rambla Canaletes fins a Plaça St. Jaume.

Esperem que aquest cop la junta electoral no prohibeixi l'acte de Sos Racisme tal com va passar amb les autonòmiques.