dissabte, 14 d’abril del 2007

Sahara Horta

No em se estar de felicitar a la gent de Sahara Horta per l’acte que ens van oferir ahir al vespre, al Matas i Ramis.

Vull donar-los les gràcies per la claredat amb que ens feren arribar el testimoni i la punyent realitat del Sahara Occidental.

Expressar-los tot el meu suport i encoratjar-los a continuar reivindicant el dret a l’autodeterminació del poble saharauí i la defensa dels drets humans.

Cada dia som més els qui compartim la convicció que el poble saharauí ha de poder decidir lliurement el seu futur.

Cada dia som més els qui veiem indignats com després de 30 anys es continuen vulnerant, amb total impunitat, els drets humans al Sahara Occidental.

Cada dia som més. Tant debò aviat siguem prou per acabar amb aquesta vergonya.

No us perdeu el següent vídeo, és una excel·lent denuncia de la situació actual al Sahara Occidental. Felicitats també pel vídeo Sahara Mientrastanto...espera.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Anna. Des de Sàhara Horta agraïm el teu suport. La siuació del Poble Sahraui és molt greu i sovint tenim la sensació de que podem fer molt poc per a ells, però per díficil que ens ho posin han topat amb gent molt tossuda i no defellirem.Els acompanyarem fins el proces d'autodetermicaió ! Segur que ho conseguiran. salut Núria

Anònim ha dit...

El dret del poble saharuí està cada cop menys de "moda". És un poble que lluita per la seva dignitat, però que acaba sent moneda de canvi d'altres interessos del govern espanyol. Cal seguir denunciant la situació.

Pere