dimecres, 30 de setembre del 2009

Bicibarris 2009

El proper diumenge, 4 d’octubre, tindrà lloc una nova edició del Bicibarris a Horta-Guinardó, de la mà de Biciclot. Una iniciativa que ja fa nou anys que dura i que progressivament ha anat engrescant els diversos districtes de la ciutat, fins a oferir els 10 itineraris d'enguany, el darrer el 14 de febrer a Ciutat Vella.
Aquesta activitat consisteix en un recorregut en bicicleta que d’una banda vol promocionar l’ús d’aquest mitjà de transport però també pretén donar a conèixer el patrimoni cultural i històric dels barris. Enguany, l’itinerari al districte d'Horta-Guinardó passa pels barris de la Vall d’Hebrón, la Clota i Horta, i du per títol Horta: la Barcelona rural i el seu ecosistema.
Es podran veure equipaments construïts amb criteris de sostenibilitat com el Casal de gent gran de la Vall d'Hebrón, també la instal·lació de nius per afavorir la protecció dels ocells, es podrà conèixer l’estructura semi rural i natural de la Clota, descobrir racons entranyables del barri d'Horta...
L’itinerari comença a les 10:30 a la sortida del metro de Montbau, costat mar, i finalitza cap a les 14:00 a la plaça Santes Creus (a prop del metro d’Horta). És un recorregut apte per a tothom, no cal estar en forma. Si us hi animeu allà ens trobarem.