diumenge, 13 de març del 2011

Sopar de dones d'Horta-Guinardó


Un any més hem celebrat el sopar de dones d’Horta-Guinardó. Enguany amb un nou format més auster, tal com demana la situació de crisi que vivim, però amb el mateix bon ambient i la participació de sempre. El sopar és un espai de trobada de moltes dones que, cada una a la seva manera, treballem reivindicant la diferència per aconseguir la igualtat. Som moltes les que ens trobem cada any, dones implicades amb el moviment associatiu, amb les entitats, amb el treball als barris, amb la política, etc. Dones de molts àmbits, amb idees diverses, de diverses edats, però totes compartim que cal continuar treballant per la igualtat. Pel dret de les dones a ser elles mateixes, a ser diferents, sí, però no desiguals.

Aquest any hem estat una bona colla de companyes de la coalició.
La companya Laura Marino també ha comentat el sopar al seu bloc. I podeu trobar més fotos del sopar d'enguany i del de l'any passat, als següents enllaços:

1 comentari:

Anna Mir ha dit...

Els enllaços a les fotos del sopar no funcionaven. Ara l'enllaç del sopar d'enguany 2011 ja funciona i hi podeu veure la pila de fotos que es van fer. Totes guapíssimes.