dimarts, 8 de març del 2011

Ara toca fer balanç

En aquests darrers quatre anys a Horta Guinardó ICV-EUiA, amb l’Elsa Blasco al capdavant, hem pogut materialitzar grans actuacions encetades el mandat passat. Aleshores assentàvem unes bases sòlides que ara ens han permès fer realitat grans projectes. I en aquest darrer mandat hem engegat grans actuacions que en alguns casos seran realitat en el proper mandat, però que sense l’impuls d’aquests anys no s’haurien aconseguit. El vídeo de balanç que podeu veure a continuació recull algunes de les actuacions emblemàtiques que hem impulsat, i trobareu un balanç detallat a la web marquemladiferencia.cat.


Els nivells d’inversió d’aquest mandat han estat espectaculars i parlen per si sols. Hem assolit la xifra històrica de 266 milions d’euros d’inversió total al Dte. Superant de llarg les inversions del mandat anterior (2003-2007) en que ja varem aconseguir un increment importantíssim.
Una imatge val més què mil paraules: 

Moltes de les coses que s’han fet a Horta Guinardó duen clarament l’empremta d’ICV-EUiA. S’ha fet molt i a més ho hem fet teixint complicitats i treballant colze a colze amb el moviment associatiu, i amb el veïnat. Hem discutit, hem discrepat, hem arribat a acords i hem millorat projectes a partir de les propostes veïnals i de les entitats. No hem pogut arribar a tot però hem sabut aprofitat moltes oportunitats.

Hem fet molt però també ha quedat molt per fer. Per això volem continuar treballant per fer realitat projectes i plans de futur.