dijous, 7 de maig del 2009

Plenari sorprenent

El darrer plenari, sincerament, em va sorprendre. Esperava que seria un plenari complicat, perquè a l’ordre del dia hi havia molts temes urbanístics i molt especialment perquè s’hi informava sobre les Modificacions de PGM del Carmel i la dels Tres Turons. A la web d’ICV d’Horta Gunardó hi podeu trobar algunes de les intervencions que el nostre grup municipal d’ICV-EUiA varem fer al Plenari.
Contra tot pronòstic, el centre de la polèmica va ser la proposta de TMB de substituir el darrer tram del bus 24 per un bus de menors dimensions (el nou model de minibus que no és tant petit com els habituals) per evitar els problemes de circulació que es produeixen al carrer Doctor Bové.
Aquesta proposta serà explicada amb més detall al veïnat, en una reunió que ja estava prevista pel dia 14 de maig. De tota manera, quan es van acabar els crits i la regidora, l’Elsa Blasco, va poder continuar amb el seu informe de l’estat del districte, va comentar que la proposta que TMB ha fet al districte planteja una nova línia, la 133, amb un recorregut des d’Alfons X fins a Doctor Bové i una freqüència d’uns 10 minuts.
Per tant, el servei de transport públic esta absolutament garantit per als veïns de la carretera del Carmel i de Doctor Bové. De fet, la proposta mai a plantejat acabar amb aquest servei sinó millorar-lo, però en qualsevol cas, a partir de la reunió de dijous 14 de maig s’acabarà d’estudiar, tenint presents les propostes del veïnat.
Al bloc d’en Pere Nieto hi trobareu una reflexió sobre la convocatòria dels veïns i veïnes al Plenari per reivindicar el tema del bus 24, i més informació. També és interessant el post d'en Jose Rodríguez del 20 de gener, sobre la proposta de línea 133. Hi trobareu alguns comentaris de veïns.

1 comentari:

Manel J. Camps ha dit...

Anna,

Aquest és un exemple més de la falta de diàleg i la política d'enfrontament amb els veïns afectats pels diversos temes que depenen del districte.

Crec que a ICV i a la Regidora Sra. Elsa Blasco us falta molta cintura política, i fer una veritable política de diàleg i negociació i no només dir que és vol dialogar, sense creure que això és el correcte.

Com dius al teu blog "teniu idees" i les voleu portar a terme malgrat tot, i haurieu de saber que les idees d'una persona sempre es milloren discutint-les amb d'altres.

Salutacions