dilluns, 7 d’abril del 2008

Educació Ambiental a H-G

Aquest és un projecte participat en el que han treballat conjuntament les escoles públiques d'educació Infantil, Primària i Secundària del districte, integrades en la Xarxa 0-18, amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics i del Districte d'Horta-Guinardó.
Des d'avui i fins al dia 12 d'abril, els diversos centres educatius compartiran i intercanviaran experiències, treballant de forma conjunta diversos temes ambientals.
Esperem que serà una experiència molt positiva, no sols pels infants i joves que hi puguin participar directament, sinó per a tots i totes els qui d'una o altra manera també en podrem gaudir i aprendre.
En qualsevol cas, és una iniciativa magnífica. Gràcies a totes i tots els qui l'heu fet possible.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El Tibet està d'actualitat. Se senten ànimes caritatives preocupar-se sobtadament per la sort dels tibetans. La preocupació ha nascut en el mateix moment en que els mitjans de comunicació pro nord-americans s’han posat en marxa.

L'inevitable Cohn Bendit , ha aprofitat aquesta circumstància. Aquest personatge que encapçala els verds i que ha aplaudit la guerra a l'Iraq o a l'Afganistan en nom de la lluita contra l’integrisme religiós, ara reclama, al costat d’en Raul Romeva, un estat tibetà independent i teocràtic. Tots dos sembla que vulguin imitar a la Pilar Raola.

La falsa ONG, amiga de Bush i de la CIA, que es fa dir “Reporters sense fronteres” ha aprofitat la cerimònia de la flama olímpica, per a increpar al representant de la Xina i tots els mitjans de comunicació se n’han fet reso i li han dedicat més espai que al que diàriament destinen a parlar de Palestina.

S’imagina vostè lo que haguera passat si els sindicats grecs, que es trobaven en lluita per les seves reivindicacions haguessin dut a terme una acció similar?. Segur que tots els mitjans de comunicació hagueren posat la cara llarga i els hagueren acusats d’irresponsables. I no parlem si els protagonistes de l’acte de sabotatge haguessin estat Iraquians, afganesos o palestins. Com sempre, han funcionat les dues vares de medi