dijous, 4 d’octubre del 2007

Pla d'Actuació del Districte 7

El Pla d’Actuació del Districte 2008-2011 (PAD), ha de definir les principals línies d’actuació del govern del districte, per als propers quatre anys, i establir-ne les prioritats.
Per això, la proposta inicial del PAD, és un document molt obert amb l'objectiu de fer consens i permetre que tothom hi faci les seves propostes.
El PAD, serà el full de ruta per al proper mandat i per tant, ha de recollir les necessitats i demandes de tothom. Això, sols és possible a partir d’una amplia participació de la gent i de les entitats, cal escoltar i tenir en compte totes les propostes i aportacions, per a cercar un consens tant ampli com sigui possible.
El PAD també serà l’eina que permetrà rendir comptes de la tasca de govern i per tant, en aquest sentit, també és important poder-hi participar activament.
Per aquest motiu, vull animar tothom a participar i sumar esforços en la construcció d’aquest full de ruta que, amb les aportacions de tots vosaltres, ens ha de permetre anar molt més enllà i continuar assentant unes bases cada dia més sòlides per al futur d'Horta-Guinardó.