diumenge, 25 de febrer del 2007

Promeses electorals

A tres mesos vista de les eleccions, PSOE i PP han començat a competir a veure qui fa més promeses a la ciutadania.

Mentre els Socialistes parlen de posar policia a les escoles, estendre la ordenança de civisme a tots els municipis, incrementar la presencia de la policia turística, fraccionar el pagament dels impostos locals, y donar ajudes a “la família”. El PP promet baixar els impostos, penalitzar la corrupció i els trànsfugues, fer el transport públic accessible a les persones amb discapacitat, renovar calderes i electrodomèstics contaminants, i promocionar els biocarburants.

Tot plegat prou pintoresc; resulta que ara els socialistes fan propostes de dretes, deu ser que no acaben de trobar el seu lloc, i la dreta més rància s’ha tornat ecologista?! Digueu-me suspicaç però això últim no m’ho acabo d’empassar.

Serà que el PP creu que pot contagiar-se del bon moment de les propostes ecologistes? Potser no s’han adonat que no n’hi ha prou amb parlar d’ecologisme, que cal ser-ho de debò i no sols quan convé.

Si això és el que ofereixen uns i altres, podem esperar uns magnífics resultats per ICV-EUiA.

1 comentari:

Toni Salado ha dit...

Hola Anna!!!

He canviat el tema blocs: ara a tonisalado.bloc.cat només hi hauran temes polítics i enllaços de blocs polítics (com el teu). Els temes de literatura, musica, temes personals, etc. estaran a tonisalado.blogspot.com.

Petons,

Toni