dimarts, 28 de novembre del 2006

La PRECARIETAT ens MATA!

No me'n puc estar, de comentar aquestes declaracions del Sr Solbes:
Bruselas, 28 nov (EFE).- El vicepresidente segundo del Gobierno, Pedro Solbes, se mostró sorprendido por las conclusiones de un informe que muestra que el salario medio de los españoles era en el tercer trimestre de 2006 de 1.533 euros brutos mensuales, similar al de 1997. Solbes indicó que necesitaría saber cómo se ha obtenido esa cifra, pero explicó que el hecho de que el salario no haya aumentado no significa que los ingresos de las familias sean los mismos, debido, entre otras cosas, a que poseen activos financieros que también les reportan ingresos.
Sr. Solbes, vostè en quin món viu?
Ja em disculparan però molts de nosaltres tenim un sou que no sols no augmenta sinó que a aquesta mitjana ni s'hi acosta! I d'actius financers res de res, però si amb proufeines arribem a final de mes!!!!
Entre vostè i la Sra. Esperanza Aguirre, que també diu anar justa de calers, acabarem pensant que ens volen perendre el pèl.
El que necessitem són polítiques decidides contra la precarietat laboral i l'especulació amb un dret com és l'habitatge. LA PRECARIETAT ENS MATA!