dimecres, 4 de maig del 2011

Ja tenim Programa d'ICV-EUiA per Horta- Guinardó

Canditates i candidats d'Horta-Guinardó: Anna González, Joan Vallvé, Elsa Blasco, Anna Mir i Juan Manuel Velasco.
Programa electoral d'ICV-EUiA a Horta- Guinardó

Fet el balanç del mandat a Horta- Guinardó, ha arribat el moment de donar a conèixer les nostres propostes, d’ICV-EUiA, per als propers quatre anys. 

Després de 8 anys en que ICV-EUiA hem encapçalat la regidoria del districte d’Horta- Guinardó de la mà de l’Elsa Blasco, podem expresar la nostra satisfacció per la feina feta, s’ha fet molt, però encara volem fer molt més. 

Hem avançat profundament en accessibilitat, en nous equipaments, en la recuperació d’edificis i espais emblemàtics, en la memòria democràtica, en participació, i en el suport i la col·laboració amb les entitats i associacions del districte. Els valors d’esquerres, ecologistes i feministes, s’han fet notar a Horta- Guinardó, però encara ens queden molts projectes per impulsar i tirar endavant.
 
A Horta-Guinardó, ICV-EUiA ha marcat la diferència amb l’Elsa Blasco al capdavant. Els propers quatre anys volem continuar marcant la diferència al districte i a la ciutat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No enteng com es pot defendre una actitut FEMINISTA, no estem per la igualtat?. S'imaginan a un politic proclamant la defensa de actuacions machistes?

Anna Mir ha dit...

Precisament, des dels valors feministes defensem la igualtat entre homes i dones i alhora reivindiquem les nostres diferències.

No m'imagino ningú proclamant-se obertament masclista, seria políticament incorrecte, però malauradament les actituds masclistes avui són encara presents en la nostra vida quotidiana.

En qualsevol cas, benvingut sigui el debat. Gràcies pel teu comentari.

Anònim ha dit...

democracia i partcipació??
Heu borrat un misatge anterior a on feia referencia a la incoherencia de proclamar actuacions FEMINISTES, no estem per la igualtat?.
Imagineu algú que defenses polítiques machistes.