dimarts, 23 de març del 2010

200 propostes per sortir de la crisi creant ocupació i sense retallar drets socials

ICV-EUiA engega un procés participatiu a partir de 200 propostes inicials, per elaborar de forma participada el programa electoral de les properes eleccions al Parlament de Catalunya.
200 propostes per sortir de la crisi econòmica i ecològica canviant el model econòmic, creant ocupació, i sense retallar drets socials.
La participació és un tret d’identitat de la nostra coalició, estem convençuts que la major implicació de la ciutadania en la presa de decisions millora la qualitat de les propostes polítiques, combat la desafecció i, en definitiva, enriqueix la democràcia.
Avui, el gran repte és superar la crisi, i fer-ho creant ocupació, defensant i ampliant els drets socials i lluitant contra el canvi climàtic. Cal donar un nou impuls a les polítiques d’esquerres i ecologistes per sortir de la crisi, i ho volem fer, com no pot ser d’una altra manera, cercant la implicació de la gent que comparteix els valors de la justícia social i l’ecologisme, i cercant el diàleg amb la ciutadania, amb els sindicats, amb els empresaris, amb les organitzacions socials, les entitats ecologistes i les del tercer sector... Perquè sols amb la complicitat dels agents implicats aconseguirem els canvis necessaris per afrontar una sortida de la crisi amb garanties.