dilluns, 10 de març del 2008

L'endemà

Els resultats electorals no han estat els que esperava. Admeto que tenia confiança que la gent no cauria en el parany del vot útil, del vot de la por, del mal menor. M’equivocava.
Sempre costa acceptar un mal resultat, avui també se’ns fa difícil, però no podem caure en el desànim. Cal continuar treballant més que mai perquè tenim projecte, continuem tenint un magnífic candidat, ara diputat, i continuem representant el somni de l’esquerra.
Llàstima que aquesta opció nostra, la de l’esquerra transformadora, no és la de la majoria. Què hi farem? Això ja ho sabíem.
Ànims companyes i companys, perquè moltes i molts continuem creient en les solucions justes, lògiques i valentes, en les alternatives transformadores i de futur.
Joan, pots estar segur que tens tot el suport de la nostra gent. Avui com sempre sabem que ens continuaràs fent sentir orgullosos de formar part d’aquest projecte compartit que és Iniciativa per Catalunya Verds.
Més enllà dels resultats, gràcies per la feina feta, gràcies per representar allò en que creiem i, gràcies per mantenir viu el somni de l’esquerra.

6 comentaris:

Roger M. Puig ha dit...

Ara ens toca explicar a tota la gent que ha exercit el vot útil, que el que ha fet això és que el PP guanyés 3 diputats i nosaltres en perdem 3. És així de trist.

la tomaquera ha dit...

És indubtable que hem fet la millor campanya, que teniem el millor programa, que els factors externs han estat decisius... d'acord.
Però estic mirant la davallada especial allà on anem més junts amb el PSC i crec que haurem de reflexionar-hi.
Per cert, els municipis més afectats per l'aturada de Rodalies han agraït al "Celles" el matinar més del compte.
L'Elsa podria currar-s'ho per les següents i fer un esvoranc a la Font de'n Fargas, a veure si aconseguim majoria absoluta.

quiri ha dit...

Heu vist que un dels districtes on més ha baixat la nostra coalició és a Horta-Guinardó? També a Nou Barris i a Sant Andreu...

Anna Mir ha dit...

Hola companys,
És clar que hem de reflexionar amb calma.

La pèrdua de vots ha estat generalitzada per bé que haurem de mirar cas per cas què ha passat. Tot i amb això, no deixo de pensar que el vot útil ens ha fet molt mal. Però, com podem combatre aquest vot útil?

Com és què tot i la feina ben feta al Congrés no hem aconseguit mantenir el suport de la gent que ens va fer confiança el 2004?

Encetem un moment en que caldrà valorar aquestes i altres qüestions, per esmenar els possibles errors i continuar treballant amb més il•lusió, més força i més convicció que mai.

Anònim ha dit...

El PSOE (PSC) control.la, igual que el PP nombrosos mitjans de comunicació: TVE, la 2, Cuatro, Canal Sur, TV3, Cadena SER, RNE, El País, El Periódico, i un llarg etzètera. Contra això no es pot lluitar. Això sí, podem millorar resultats renovant discursos i persones: Canviar la cultura del NO per la de la proposta; i situar a Raül Romeva a dalt de tot de la nostra coalició. En Saura pot anar a Europa com abans el Guti, i l`Obiols, etc.
Remuntarem !!!!
Signat: Juan.-

Anònim ha dit...

El sistema de repartir els escons hauria de ser proporcional!!!

Mireu com hagués quedat el congrés si hagués estat així...
http://i-si.blogspot.com/2008/03/i-si-el-sistema-per-repartir-els-escons.html