dilluns, 17 de desembre del 2007

El PP hi guanya molt amb l'abstenció de la gent d'esquerres i, el PSOE amb el seu desplaçament cap al centre, no fa altra cosa que indignar i en alguns casos desmobilitzar part del seu electorat menys moderat.
Esperem que aquest electorat d'esquerres trobi en IU-ICV l'alternativa.
En aquestes eleccions, IU-ICV té un paper fonamental per evitar la victòria de la dreta, ja sigui de la dreta rància del PP o d'aquesta "dreta" descafeinada en que darrerament s'ha convertit el PSOE.
Sincerament espero que la gent d'esquerres no es deixi endur per la decepció i caigui en el parany de l'abstenció.
Necessitem evitar una victòria del PP és cert, però al mateix temps, necessitem evitar la victòria d'aquest PSOE descafeinat i per tant cal fer créixer una alternativa d'esquerres que recordi al PSOE les polítiques d'esquerra que volem.
Un PSOE amb majoria no fa polítiques massa diferents de les que pot fer el PP. L'única garantia d'un govern d'esquerres de debò a nivell estatal és IU-ICV.
L'abstenció, per molt crítica que sigui, no fa altra cosa que perjudicar als qui volem polítiques estatals d'esquerres, i en Rajoy i els seus es freguen les mans cada vegada que escolten les pifies d'en Zapatero.
Sols optar de manera decidida per IU-ICV permetrà tirar endavant un govern realment progresista, no en tingueu cap dubte.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Completament d'acord. Cal lluitar contra el pervers concepte del vot útil, que tant ha arrelat per l'actitud de bona part dels mitjans de comunicació de masses.
Salut.

ecs amb ics ha dit...

Tot i que estic força d'acord, no deixa de treure'm de polleguera veure que la gran tasca que està fent en Joan Herrera a Madrid no es correspon amb el servilisme que estem demostrant a Catalunya vers als sociates.
Crec que ho pagarem car!

Anònim ha dit...

Del programa electoral de IU en el 2004:
"IU propone:
Eliminar la tasa, no aprobada por el Congreso, sobre el precio de venta de CDs e impedir otras semejantes como las que podrían establecerse sobre discos duros u otros soportes digitales,(..)"

Esta mañana, en el Congreso, hemos podido ver lo que valen las promesas electorales de Izquierda Unida. Lo tendré en cuenta para las próximas elecciones.

Marc ha dit...

Estimado renato,

ICV, al margen de IU, ha votado en contra de dicho cánon.

No todo es blanco o negro.

Saludos