divendres, 23 de novembre del 2007

Idees 2008, participa al programa d'ICV

La gent d'ICV tenim la ferma convicció que les persones han de ser les protagonistes de la política.
La participació no és ni pot ser un instrument de màrqueting. No es tracta només d’apropar la política a la ciutadania sinó que aquesta en sigui la protagonista. Per això, ICV obre l'elaboració del programa electoral per a les eleccions generals de 2008.
Us convidem a participar en el nostre programa i compartir propostes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Y cómo me aseguro de que "la participació no sera un instrument de màrqueting"?

Participación puede hacer referencia a dos cosas: partipar diciendo tu opinión o participar tomando decisiones. ¿A cuál de ellas se refiere Joan Herrera?

¿Cómo puede un partir ecologista y de esquerras aprobar un directiva de civismo en Barcelona que te prohibe encandenar tu bicicleta a una farola en la calle?

Anna Mir ha dit...

Hola,
Pel que fa a la participació, la possibilitat d'implicar-te més enllà de donar la teva opinió depèn de tu. A ICV estarem encantats que participis amb nosaltres més enllà però, això demana un cert compromís.

És obvi que per incidir en la presa de decisions d’ICV cal un vincle i una implicació més profunda. La gent d’ICV tenim diversos espais de treball temàtic o sectorial des d’on si que és possible incidir col•lectivament en les línies prioritàries i decisions del partit.

Pel que fa al tema d'encadenar la bici al mobiliari urbà, penso que el que cal és disposar de prou aparcaments per a les bicicletes. Lligar la bici al fanal entorpeix el pas dels vianants i pot molestar. En alguns casos es fa malbé el mobiliari urbà o s'utilitzen arbres que també en pateixen les conseqüències.

Em sembla que el que hem de demanar és disposar d'aparcaments en condicions, i fer l'ús que toca de cada cosa.
Gràcies pel teu comentari.

Marc Arza ha dit...

Anna,

50 raons per anar a la manifestació de l’1D.

http://catalunyafastforward.blogspot.com/2007/11/50-raons-per-anar-la-manifestaci-de-l1d.html

Aquest dissabte 1 de desembre a les 17:00 tots a Plaça Catalunya!

Fins aviat,
Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Anna Mir ha dit...

Hola Marc,
de raons, jo en tinc prou amb aquesta:

- Exigir PRIORITZAR les obres i serveis de MOBILITAT basats en el FERROCARRIL, el TRAMVIA i demés sistemes de TRANSPORT PÚBLIC, tant a l’àrea de Barcelona com al conjunt del territori català.

És per això que aniré a la manifestació de l'1 de desembre.

Unknown ha dit...

Anna, molt interessant el teu bloc. No tinc el gust de coneixer-te però veig que vas forta, felicitats, ens fa falta dones joves amb empenta. Jo sóc portaveu del Grup Municipal d'ICV-EUiA a Sant Cugat (a l'altra banda de Collserola) i president del Vallès Occidental. Ja ens coneixerem un dia o altre, de moment t'he linkat al meu bloc.