divendres, 21 de setembre del 2007

Bona Mercè!

Ja torna a ser aquí la festa major de la ciutat i aquest any, el pregó serà a càrrec de Josefina Castellví, una dona excepcional, nascuda a Barcelona l’1 de juliol de 1935.
La pregonera d’enguany és tot un referent per a la ciència i per a moltes dones que, com ella, han hagut de demostrar la seva vàlua i obrir camí.
Josefina Castellví ho ha fet des de l’oceanografia i, a part d’assumir responsabilitats diverses en algunes de les principals institucions científiques nacionals i internacionals, ha fet 36 campanyes oceanogràfiques, ha publicat múltiples treballs científics i ha estat guardonada en diverses ocasions.
Ben segur que el seu serà un pregó especial. La millor manera d’iniciar una bona Mercè.
Bona festa major a tothom!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per la Mercè a Passar-ho bé.

He estat cercant el teu correu per enviar-te una informació però no l'he trobat al blog. Envia'm un correu a plataformajoanherrera@yahoo.es i te la faig arribar.

Salut.

Anònim ha dit...

Perque la Josefina Castellví fa el pregó de la ciutat mes contaminada del mon? sent una de les millors bilogues marines que hi ha? Necessitem gent ecologista de debó vosaltres qui sou? que feu per aixó? crec que solament son pteguntes sense resposta, encra que la resposta es que no sou de debó

Anònim ha dit...

Molt bé anònim sort que hi ha gent com tu que es dedica a repartir carnets de bons ecologistes...Què fariem si no hi hagués gent com tu... I, per cert, tu què fas?