dimarts, 30 d’octubre del 2007

Homenatge a les Brigades Internacionals

Diumenge, vam coincidir amb la Maria Salvo a l’ Homenatge a les Brigades Internacionals.

Entranyable i lúcida com sempre, la Maria evocava records del dia en que va acomiadar les Brigades Internacionals que, a contracor, havien de marxar de la ciutat de Barcelona.
La Maria, agraïa que la gent jove també fóssim presents a l’homenatge i, en certa manera, ens demanava mantenir-ne viu el record al llarg dels anys.
Cada vegada són menys els Brigadistes que ens poden acompanyar. Els anys no perdonen, ni tant sols a aquells qui en un acte de immensa generositat, lluitaren per la llibertat.

2 comentaris:

Toni Salado ha dit...

Molt xula la foto!!! La Salvo és una gran persona i una gran militant. Vaig coincidir amb ella i el seu company aquest any al dinar de l'Associació d'Ex-pressos Polítics, i amb el seu president, l'Enric Pubill, vam riure una estona amb les anècdotes de lés situacions a les presons franquistes (el compi de la Salvo feia de "metge" dels presos, i en Pubill va ser un dels seus "pacients"...).

Es llei de vida que ens vagin deixant, però actes com els de diumenge i projectes com el Memorial Democràtic ens ajuden a mantenir-los vius en el record, i a revaloritzar la seva lluita.

Ens veiem. Petons!

Unknown ha dit...

el ramon surt megalolailo castizo a aquesta foto amb l'americana blanca i el clavell...ajjajajaj

i com no, jo amb els meus amics (que no companys :P) d'ICV...La próxima aviseu-me i que surti el meu cap, no només el meu cos rotllisu (rollizo en català..)

:P

PAU