divendres, 2 de novembre del 2007

primer, rodalies!

Joves d'Esquerra Verda hem demanat, en una acció reivindicativa, que el Govern espanyol posi les seves prioritats en el restabliment de rodalies i que aturi les obres de l’AVE.
Així és com a El Pais d'avui, es feien ressò de la mobilització de Joves d'Esquerra Verda i recollien la noticia.
"Paralelamente, una quincena de miembros de Joves d'Esquerra Verda (JEV), las juventudes de Iniciativa per Catalunya Verds, exigieron ayer al Ministerio de Fomento que retire la campaña propagandística en la que informa de la llegada del AVE a Barcelona en el mes de diciembre, objetivo ya descartado. Para ello, eligieron una de las vallas publicitarias que rezan: "En diciembre, la alta velocidad llegará a Barcelona" y pegaron en ella 16 folios que formaron el mensaje: "Primer, Rodalies!" (¡Primero, Cercanías!). La valla escogida fue una situada L'Hospitalet de Llobregat, cercana a la autopista C-32.
El coordinador nacional de las juventudes, David Cid, reiteró el mensaje que ICV defiende: prioridad para la red de Cercanías sobre la alta velocidad. Cid reclamó que se detengan todas las obras de la llegada del AVE a Barcelona hasta que se restablezca completamente el servicio de Cercanías. Al ser preguntado por la decisión de anteayer del presidente del Gobierno, José Luis Rodríguez Zapatero, de detener las obras del AVE en Bellvitge y dar prioridad a Cercanías, Cid contestó: "A lo que de verdad da prioridad Zapatero es al AVE, porque ha puesto una fecha límite a su llegada a Barcelona, el fin de la presente legislatura". (El Pais. 02/11/2007)
Felicitats companys!

1 comentari:

Marc ha dit...

El màxim responsable de les relacions Generalitat-Moncloa és en Saura...
Veig que com a IC.V sabem el que demanem, el que no entenc és que no veig una posició clara del govern de la Generaliat...
Tinc clar que l'AVE és molt important, de fet fa molt de temps que em moro de ganes de que arribi i estalviar-me llargs viatjes en cotxe que són un perill per a mi i per als demés.
Nogensmenys, tinc encara més clar que les Rodalies és un servei de primera necessitat que passa per davant de la resta.
Com a govern, encara que no sigui competència nostra hem de prendre mesures ademés de cridar i plorar.
Al Carmel, l'Ajuntament va assumir responsabilitats tot i que en principi el problema era de la Generalitat...
Aquí fa mesos que tot està petant, i en lloc de veure solucions sobre la taula només veig gent dient que el problema és la manca d'inversions.
Deixeu-me dir que ara la solució no és posar.hi tansols diners, sinó agafar el toro per les banyes i pencar de valent perquè es vegin clares millores en les infraestructures d'aquest país.
I no caiguem en el parany de pensar que la privatització és una solució, perquè això és absolutament fals.
Ens calen diners, si, però sobretot cervells capaços de donar resposta immediata als imprevistos, i mans que treballin per donar forma a les solucions.