divendres, 25 de maig del 2007

Això ja s'acaba!

Demà dia de reflexió i diumenge cap al col·legi electoral, a votar els qui hi tinguin dret. Per desgràcia, bona part de la població encara no ho podrà fer perquè no té els seus drets polítics reconeguts. Aquest és un tema clau, i sembla que hauria de preocupar especialment en un moment en que l’abstenció diuen que no para de créixer. No hi insistiré perquè la reivindicació del dret a vot per a tothom, també per als nouvinguts, ha estat tractada de manera recurrent en aquest bloc.
Dit això, sembla que toca valorar com ha anat la cosa. De fet aquesta campanya ha estat força peculiar i puc dir que m’apunto en certa manera a les reflexions que en feia en Pere Nieto.
Tot i que els actes que hem organitzat al districte han anat d’allò més bé i que l’ambient amb la gent ha estat molt agradable, és cert que plana certa sensació generalitzada de que no s’ha arribat a la ciutadania, que ha estat una campanya freda, insípida, i poc engrescadora. Alguna cosa no acaba de rutllar.
És cert que s’ha polemitzat sobre temes que no venien al cas per a les municipals, i que alguns han intentat, com sempre, desgastar i desqualificar als seus adversaris. Entenc que la gent n’estigui tipa d’aquests polítics. Aquest estil, fa gràcia per sortir al Polònia però no convenç ni motiva per anar a votar.
Demà és dia de reflexió però, alguns haurem de continuar reflexionant passades les eleccions. Haurem de reflexionar el perquè de l’abstenció, pensar en com transmetre el nostre projecte a la gent, i com ser capaços d’estar a l’alçada de les circumstàncies. Ens hi juguem el futur perquè la política, per molt que alguns considerin que n’estan al marge, acaba incidint en les nostres vides. No tots els partits són el mateix. Ja cal que ens afanyem a fer-ho entendre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

el millor per a una bona jornada de reflexió és fotre's una vaca rostida al mig del carrer (que és com queden més bones..)

jajajj

Que vagi bé demà, espero que no tant com a nosaltres però saps que tampoc em desagradeu del tot ;)

PAU