divendres, 11 de maig del 2007

Inici de campanya

Ahir a la nit, donàvem inici a la campanya electoral d’ICV-EUiA-EPM a Barcelona, amb l’alegria i la il·lusió de qui espera uns molt bons resultats. La nostra cap de llista, Imma Mayol, radiant com estava, ho va dir molt clar. “La ciutat de Barcelona necessita una alcaldessa i jo estic en condicions de ser-ho”.
Hi estic molt d’acord. El lideratge d’una dona aporta un valor afegit per a la gestió de la vida quotidiana. A Horta-Guinardó ho sabem molt bé.
El lideratge de la nostra Regidora Elsa Blasco no sols ha estat efectiu i eficient en la gestió sinó que a més ha donat un plus de sensibilitat i saber fer, des dels valors i la proximitat.
Perquè no n’hi ha prou amb una bona gestió, també cal ser partícip de les necessitats de tota la gent, sense exclusions, del seu dia a dia, compartir i saber transmetre un projecte de ciutat, ser còmplice de la ciutadania i el teixit associatiu des de la confiança mútua creada en la quotidianitat, de l’esforç comú per la millora dels nostres barris, del diàleg i l’empatia...
Horta-Guinardó és l’exemple del tipus de lideratge que volem per a la nostra ciutat, de com es pot tirar endavant un projecte ambiciós i alhora viable, des de la proximitat i amb un toc de sensibilitat.