dimarts, 15 de juliol del 2008

Face...què

Seguint els passos de l’amic Pere Nieto, m’he decidit a veure què és això del Facebook. La veritat és que té la seva gràcia. Encara no se massa com funciona però d’entrada trobo que està bé, que s’hi genera una dinàmica curiosa al enllaçar amb tot tipus de gent coneguda, fent una xarxa d’allò més variada i perquè no, pintoresca.
Així d’entrada, diria que és una eina potser encara més personal que el bloc. No vull dir que els blocs no siguin personals, òbviament les opinions que s’expressen en un bloc són absolutament personals i reflecteixen la personalitat i la vida de qui els escriu però, al Facebook s’hi pengen directament trossos de vida.
És com una finestra per on poder espiar moments robats, moments importants d’una vida, prou significatius perquè algú els posi a disposició dels amics curiosos. També és un espai on recuperar el contacte amb amics retrobats, d’aquells que fa anys que no veus però amb qui comparteixes records plens d’afecte i amb els qui ara pots compartir nous trossos de vida. I perquè no, és un espai per mostrar les dots fotogràfiques del personal...
En qualsevol cas, és un espai per explorar i acabar de descobrir, un espai on trobar-hi i també on deixar-hi un tros de vida. Per als curiosos, aquí n'hi haurà algun tros de la meva.