dilluns, 28 de gener del 2008

1 vot = 400 €

400 euros. És això el que val un vot, Sr. Zapatero?
Ja es veu que aquesta promesa del PSOE és una bestiesa electoralista. Cal dir alguna cosa, el que sigui, per no perdre en aquesta escalada de verborrea i promeses enfrontades amb el PP.
Després potser no caldrà complir les promeses oi, Sr. Zapatero? La darrera legislatura el govern ha incomplert la majoria de promeses que havia fet. Per què aquesta vegada hauria de ser diferent?
El govern de ZP i el PSOE ja no sols treuen pit perquè la darrera legislatura van estalviar i ara tenen superàvit, ara a més a més, treuen pit perquè han decidit repartir uns calerons si tot els va bé...
Tant és si van escatimar el finançament destinat a polítiques socials com la Llei de la dependència. Els xecs son molt més vistosos i surten millor a la foto.
I que passa si ja no sabem que dir ni que inventar-nos per a fer el xec? Doncs no res, repartim diners, tothom igual i en pau.
I no ens caldrien aquests diners per a tirar endavant noves polítiques socials, que falta ens fan, la pròxima legislatura? Vol dir que anem sobrats quan som a la cua d’Europa en despesa social?
Si no en teníem prou amb el xec nadó, ara el PSOE demostra la seva falta de criteri i d’imaginació amb la promesa de repartir 400 euros de manera indiscriminada. Ni tant sols han fet l’esforç d’imaginar en què podrien destinar el xec! Per a què? Qui és el llest que no vol 400 euros?
El PSOE i Zapatero subestimen a la gent. Pensen que ens poden comprar, a darrera hora i a preu de saldo.
Quantes ocurrències i animalades haurem de suportar fins al 9 de març? Ja cal que ens carreguem de paciència.

1 comentari:

Jose Martín ha dit...

Quan la política es fa en exclusiva de cara als mitjans de comunicació de masses sorgeixen aquestes propostes que, com el xec bebé, acaben tenint molt ressò mediàtic i, en conseqüència, social, però no donen respostes responsables als problemes de les persones.