dimarts, 6 de març del 2007

parlant de desmemòria...

Per Carina Mejias, diputada al parlament del PP, l'excarceració de l'etarra De Juana Chaos és "la burla de l’assassí, contra tot un poble, per la desmemòria de tantes vides perdudes"... Amb tot el respecte Carina, voldria demanar-te que m’expliquis, què és el que veus en aquesta foto: Realment us preocupa la desmemòria i les vides perdudes? O és que cal aprofitar la ocasió per desgastar el govern i fer el que calgui, a qualsevol preu, per deixar de ser oposició? Ja fa massa temps que se us veu el llautó.
A finals d’any, el secretari de comunicació del PP, Gabriel Elorriaga, reclamava la retirada del projecte de llei de la Memòria Històrica "en su integridad" porque "no conduce a ninguna parte", o sólo a "reabrir conflictos afortunadamente ya cerrados". "Preocúpense por el futuro y dejen a un lado el pasado", ens deien.
Sembla que alguns dels que donen suport al PP no ho tenen tant clar això de deixar enrera el passat. Potser els conflictes del passat tampoc no estan tant ben tancats com diuen.